Jesteś tutaj: Praca na magazynie
operatorzy wózków widłowych
magazynierzy

Praca na magazynie Ruda Śląska - operatorzy wózków widłowych, magazynierzy

Kto nie lubi jeździć fajnym wózkiem! Może chwilowo odłożycie marzenia o Bentleyu i zdecydujecie się na obsługę wózka nieco innej marki, ale dającego dużo frajdy i satysfakcji ale w pracy?
Każdy z nas wie, że solidne i sprawne narzędzia są podstawą dobrze wykonanego zadania. To jak? Wizja wózka widłowego „przemawia” do Was? Jeśli tak to super, ponieważ poszukujemy operatorów wózków widłowych w Rudzie Śląskiej. Nie martwcie się. Oprócz super bryki oferujemy również inne nagrody.

Magazynier. Ruda Śląska szuka ludzi do pracy. Co oferuje Mid Ocean Logistics Poland?

Zastanawialiście się może, czego możecie oczekiwać od pracy na magazynie? Dlaczego to dobra oferta? Jeśli tylko spełniacie wymagania (o których za chwilę), nie wahajcie się. Od nas, dużej międzynarodowej firmy Mid Ocean dostaniecie:

• stabilne zatrudnienie na umowę o pracę,
  • dobrą podstawę,
  • przejrzysty system wynagrodzeń i premii,
  • jasny zakres obowiązków,
  • możliwość awansu,
  • prywatną opiekę medyczną,
  • dostęp do programu wsparcia pracownika czyli szybkie telefoniczne porady specjalistów z wielu branż (dietetyk, psycholog, prawnik, doradca finansowy etc.)
  • szkolenia,
  • bezpłatny transport na teren firmy,
  • dofinansowanie do:

- Multisport,
- Multibilet.

Dodajcie do tego fajny zespół, a macie przepis na naprawdę satysfakcjonującą pracę.

Praca na magazynie. Ruda Śląska Mid Ocean Logistics Poland płaci. A czego wymaga?

Oczywiście chcemy wiedzieć, że potraficie jeździć wózkiem widłowym i robicie to bezpiecznie! Jeśli więc masz minimum półrocznedoświadczenie w pracy na  magazynie w charakterze wózkowego, posiadasz dokumenty / szkolenie potwierdzające twoje umiejętności zawodowe to daj nam o sobie znać!

Pozostałe wymagania to już pikuś????:

• sprawność fizyczna i dobry stan zdrowia (w końcu ta praca wymaga podnoszenia, przenoszenia, przesuwania, układania, etc)
  • obowiązkowości i sumienności,
  • przychodzenia do pracy na czas
  • komunikatywności i kultury osobistej,
  • terminowości w wykonywaniu zadań zawodowych,
  • umiejętności współpracy z innymi,
  • opanowania (praca pod presją czasu),
  • zamiłowania do porządku (skrupulatność w papierach, utrzymanie standardów wymaganych w miejscu pracy).

Wierzymy, że jesteście solidni i spełniacie wszystkie z naszych kryteriów. Nie traćcie więc czasu, bo praca na Was już czeka!

Co dokładnie robi operator wózków widłowych?

Ruda Śląska jest miastem, gdzie swoją działalność produkcyjno – przemysłową prowadzi największy producent nadruków na gadżety reklamowe w Europie - firma Mid Ocean Logistics Poland. Mieścimy się na terenach przemysłowych w hali o powierzchni ponad 30 tysięcy m2. Co dzień obsługujemy niewyobrażalna wręcz ilości zleceń, co wymaga od nas zatrudnienia wielu ludzi. U nas znajdziesz pracę zarówno na produkcji jak i na magazynie. Do pracy na magazynie zawsze chętnie Cię też przeszkolimy.

Jak konkretnie wygląda zakres obowiązków na stanowisku „operator wózka widłowego”? Do waszych zadań będzie należało:

• obsługiwanie urządzeń i sprzętów na magazynie:

- wózka paletowego, wysokiego składowania (etc.)
- foliarki,
- komputera,
- terminala,
- skanera,

• kontrolowanie stanu technicznego urządzeń i narzędzi pracy,
  • pobieranie i wydawanie towaru,
  • kontrolowanie zgodności stanów magazynowych i właściwego rozłożenia towarów,
  • pracowanie przy rozładunku i załadunku towarów

Gwarantujemy, że szybko się u nas odnajdziecie i zorientujecie w pracy na magazynie. Owszem, zadań u nas nie brakuje i zawsze coś się dzieje ale przez to nie ma nudy i monotonii! Po ogarnięciu tematu będziecie zadowoleni, a to co na początku wydawało się Wam być trudne, stanie się miłą codziennością. W dodatku nieźle płatną.

Firma z tradycjami

In gravida eros consequat dui condimentum tincidunt. Nulla eu velit in sem auctor blandit. Aliquam eu faucibus est. In ornare enim ex, sit amet suscipit.